Over ons

Paula van Herreveld

Paula van Herreveld

Ik ben verpleegkundig specialist GGZ en Cognitief Gedragstherapeut. Ik werk ruim 30 jaar binnen de geestelijke gezondheidszorg en heb al vele mensen met succes behandeld.

Psychische problemen kunnen erg ontwrichtend zijn en zorgen dat je (tijdelijk) uit balans bent. In de behandeling richt ik me dan ook op de gevolgen van jouw psychische klachten op je dagelijks functioneren. Samen kijken we waar het vandaan komt, hoe je er vanaf komt en hoe je ermee om leert gaan.

Achtergrond

Ik ben begonnen op een HBO opleiding voor jeugdwelzijnswerk. Omdat ik na mijn diplomering nog erg jong was, besloot ik verder te gaan studeren en heb de opleiding tot psychiatrisch verpleegkundige gevolgd. Dit was begin jaren `90. Tijdens die opleiding heb ik Martrees ontmoet en ontdekten we toen al dat we goed samen kunnen werken en elkaar aanvullen.

Tijdens mijn werk bij GGZ Drenthe, afgewisseld bij Verslavingszorg Noord Nederland (VNN), heb ik me verder ontwikkeld en heb achtereenvolgens de opleiding tot sociaal psychiatrisch verpleegkundige (spv), verpleegkundig specialist GGZ en Cognitief Gedragstherapeut afgerond. Omdat ik erg houd van persoonlijke groei en ontwikkeling en nooit uitgeleerd ben, heb ik ook nog een aantal relevante cursussen gedaan. Zo heb ik me bekwaamd in het geven van EMDR en heb de basiscursus acceptance and commitment therapie (ACT) en schematherapie gedaan.

Praktische informatie
BIG-nummer: 09042286730
AGB-code: 91010374
KvK-nummer: 90959906

Martrees Groffen

Martrees Groffen

Ik ben begonnen met de opleiding voor psychiatrisch verpleegkundige. Vanuit die discipline werd ik steeds nieuwsgieriger naar de samenhang en de omstandigheden (de context) van de cliënten. Bij DenHertog Systemic in Leeuwarden heb ik de systeemopleiding gevolgd en vanaf 2011 werk is als systeemtherapeut. Dit heb ik uitgebreid met de opleidingen Emotionally Focus Therapy (EFT) en Mentaliserende Bevorderende Therapie (MBT).

Mijn werkervaring als gezins- en relatietherapeut is van 2011-2022 binnen de GGZ Drenthe, van 2010-2015 als ZZP’er bij een zelfstandige therapiepraktijk Gert Reedijk in Zwolle en van 2022-2023 als ZZP’er bij de Praktijk de Liefde, locatie Groningen.

Lid NVRG
KvK-nummer: 85713406