Vergoedingen en aanmelden

Individuele therapie

Paula van Herreveld is aangesloten bij 1nP, een landelijke netwerkorganisatie. Zij hebben met vrijwel alle zorgverzekeraars afspraken gemaakt rondom de vergoeding van geestelijke gezondheidszorg.

Kies je voor individuele therapie in onze praktijk, dan heb je een verwijsbrief van jouw huisarts nodig. Je kunt je via de website van 1nP aanmelden bij Paula van Herreveld. Je zorgverzekeraar betaalt dan de kosten. Let op: je betaalt wel zelf je eigen risico en mijn reiskosten bij een consult bij je thuis.

Behandeling op eigen kosten

Als je individuele behandeling wilt zonder tussenkomst van de huisarts of de zorgverzekeraar, dan kan dat. Dan betaal je de behandeling zelf. Je kunt je dan rechtstreeks bij Paula van Herreveld aanmelden. De behandeling kost dan €95,- per consult van 45 - 60 minuten.

Consulten bij je thuis zijn in overleg ook mogelijk. Hiervoor wordt naast het tarief voor het consult nog €0,45 per kilometer in rekening gebracht. Deze kosten worden niet vergoed door de verzekering.

Paula werkt op woensdag en donderdag van 8.30 - 18.00.

Aanmeldroute

Als eerste heb je een verwijsbrief van de huisarts nodig. Met daarin de verwijsreden en dat je verwezen wordt voor GGZ behandeling. Ook belangrijk is dat er een handtekening en een praktijkstempel van de huisarts opstaat.

Je kunt de verwijsbrief zelf uploaden op: https://www.1np.nl/aanmelden Dan typ je mijn naam in bij het kopje 'naam regiebehandelaar'. Vervolgens klik je op de rode speld die bij Noord Drenthe staat. Die klapt open, je ziet team 118 Noord-Drenthe e.o. en je klikt op 'meer informatie' En dan staat mijn naam bovenaan en kun je op kiezen klikken. Vervolgens op inschrijven en de rest wijst zich vanzelf.

Het secretariaat maakt dan een dossier aan en zal mij een seintje geven.
Zodra ik dat seintje krijg, neem ik contact op om een afspraak te maken.

Relatietherapie

Kom je voor relatietherapie dan worden die kosten niet vergoed door de ziektekostenverzekering. Je betaalt de relatietherapie zelf. Dit geldt ook voor het intake/kennismakingsgesprek. Kosten €115,- per gesprek van 75 minuten.

Een verwijsbrief is niet nodig. Je kunt je rechtstreeks aanmelden bij Martrees Groffen.

Martrees werkt op maandag en dinsdag van 10.00 - 21.15